Saknaden och glädjen i mitt liv

Ni får gärna skicka en kommentar, de ger mig större lust att fortsätta blogga, puss å kram

ℒℴvℯ

Publicerad 2011-06-29 21:12:15 i Theo

13 Dagar kvar till 1års sen dagen hände, fattar inte, hur? Hur kan ja överleva detta? Hur:SAllt som skrivs på Fb ox.... 1år senare å dom orkar fortf tjaffsa om att ja borde sett... Hade ja sett elr förstått hade ja lämnat P.. Theo va/är allt för mig, han kom alltid i första taget, de kan alla som känner mig intyga.

Känns som jag är störd som lever idag, andra tar ju sitt liv, vrf har inte ja gjort de!?
Usch känner mig svimfärdig bara ja tänker på 12 juli :(
Försöker dra ner på lugnande, men svårt, med klumpar i magen, å tusen nålar från tå till topp... Å tankar om hur de skulle varit om han överlevde , hur skulle min son varit, utvecklingen m.m.
Är så trött, knappt sovit. Försöker dra ner på lugnande för att inte fastna i de, men svårt när det krampar i magen å känns som tusen nålar från tå till topp.... Va ska man göra?
Är dock glad att jag har Jocke, han fårdock stå ut med mkt, lite lättare att skriva daglig PMS typ, lätt för känna mig sårad elr arg.

Va hos Malin i förrgår , skönt å prata ut.. Hon försökte dock få mig att få ut mina känslor, men de gick inte så bra. usch, känner mig svimfärdig bara ja tänker på 12 Juli. 1 år har redan gått då fy f*n....
Over and out orkar inte skriva mer,

Imon

Publicerad 2011-06-22 12:43:41 i Theo


Imon skulle han fyllt 3 år. Men Patric valde hans livslängd, Han lever i ett fngelse, maten serveras. Han har rutiner. Behöver inte bry sig om någonting. Han dömdes 12 år för mord varav han sitter av 8 år men nu har det gått ett år så om 7 år. Dömd? är han verkligen dömd? Tror inte de. Jag är dömd för livet av att min friska son togs ifrån mig. 2 år 19 dagar. Jag får leva med sorgen ,kämpa med ångesten. Kämpa med att klara av att leva å ha tak över huvudet. Gå från att plugga å jobba till sjukskriven å uselt med pengar så ja nätt å jämnt klarar mig. Plus dömd av en del av Sverige som tycker jag borde sett va som försegick, hade jag sett hade jag aldrig stannat, Theo va/är mitt allt. Solstrålen som alla älska.... Vet inte hur l'nge ja orkar. Det har snart gått ett helt jädra år sen han mördades i MITT hem.... Jag faller.....





Vovvsarna

Publicerad 2011-06-11 15:24:56 i Djur

Här är Svea's mamma till vänster å pappa till höger
Mor: Amstaff/ Rottweiler och Far: bearded collie/ cesky fousek
Systrarna Taxa och Sve, dagen vi hämta Svea. Helt utmarrade <3
sover gott
Mina ögonstenar <3

13 dagar kvar till 23 Juni

Publicerad 2011-06-10 23:35:52 i Theo

13 dagar kvar till min älskade prins skulle fyllt 3 år.... fattar inte. om två dagar är det 1 år sedan han togs ifrån mig..... Kan inte beskriva smärtan jag bär, mer än att humöret går som om jag har PMS... Klarar inte av en vardag ordentligt, vill bara försvinna. Känns som jag bara är ivägen å är för dyster. Måste förklara vrf ja är på ett sätt hela tiden, (då tror folk man vill att dom ska tycka synd om mig) men de vill ja inte. Jag vill att folk ska tycka om mig å älska mig för den är. Jag kommer nog aldrig bli den gamla Zanna, men utåt försöker jag iaf.






Finns inga ursäkter för vad du gjort
För att du krossade mitt hjärta
Breaking my heart agai krossade mitt hjärta igen
Här slutar våran tid ihop
Du krossade mitt hjärta igen
.







































Detta togs 7 juni 2010 halv sju på morra på min födelsedag. I år kom de ingen Theo som ville till mamma... Har aldrig haft så kass födelsedag i hela mitt liv....






Gjord av en god vän M.M
































Utan dig är jag ingenting. Jag är så glad att du kom in i mitt liv, dock vet jag hur jobbigt det är för dig, men vi ska klara oss igenom detta. Lova, för jag lovar det.... Du är mitt ljus som du tände efter 7 månader.







7 juni fyllde jag år, fick denna skönhet i present av älsklingen, nu har Diesel en kompis. Svea. Sjukt underbar..





Bytt smycken:) Rosa;)










Igår pierca ja mig igen och bytt smycke röd denna gång:P inte rosa:D







Nu orkar ja inte skriva mer men ska bättra mig
















































Om

Min profilbild

Saknaden av min son Theo

Skriver om allt från himmel och jord, men mest om min saknade son som Dog 12 juli 2010 och född 23 juni 2008 , skriver mkt om sorg å min tragiska vardag

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela